Prevozi v mednarodnem prometu

  • opravljanje cestnih prevozov blaga z lastnimi tovornimi vozili s polpriklopniki (hladilniki/ponjave)
  • opravljanje ADR prevozov z lastnimi vozili
  • organiziranje prevozno – logističnih storitev
  • organiziranje drugih specifičnih prevozov

V mednarodnem transportu smo specializirani predvsem za prevoze nevarnih snovi (ADR) in farmacevtskih izdelkov. Vsi vozniki so za navedene vrste prevozov tudi ustrezno usposobljeni saj imajo opravljen izpit za ravnanje z nevarnimi snovmi (t. im. ADR izpit) in so izobraženi po priročniku za prevoze zdravil in drugih farmacevtskih izdelkov. Na vozilih redno izvajamo kalibracije, mappinge, FRC-ATP,… Naša vozila so redno servisirana in preventivno pregledana, tako, da so vedno tehnično brezhibna.

V našem podjetju se držimo smernic in načel GDPR.

Področja opravljanja prevozov

  • prevozi po Sloveniji
  • mednarodni prevozi po Evropi in Balkanu

Dodatne storitve

Sami ali preko naših pogodbenih sodelavcev nudimo prevoznikom tudi pomoč pri upravljanju in izterjavi njihovih terjatev, pri pridobivanju ustrezne dokumentacije za zaposlitev delavcev iz tretjih držav, urejanju splošnih aktov družbe, urejanju delovnopravnih razmerij ter ostalih podpornih oz. administrativnih dejavnostih.

V letu 2018 smo dejavnost razširili še z opravljanjem zemeljskih del, ki jih opravljamo z novim gradbenim strojem KUBOTA MINI Bager Kubota KX-057-4… Dela opravljamo kakovostno, zanesljivo in v skladu z dogovorjenimi roki izvedbe. Veseli bomo , če nas boste kontaktirali tudi za dela na tem področju kjer vam bomo na podlagi vaših potreb najprej pripravili ustrezno ponudbo za na podlagi katere se bomo dogovorili za nadaljnje sodelovanje.

Imate dodatno vprašanje?